de les pors, del procés, xatejant…

 


RS: 
Estat d’ Alerta 2 : a partir de demà , comencen a Catalunya una serie de mesos en que la pressió política es tornarà molt intensa, serà la lluita entre un Estat que tota la seva força (Policia N, Serveis Secrets, Guàrdia Civil, Tribunal Constitucional, Tribunal Suprem, inclòs Hisenda) anirà contra la decisió del Parlament de Catalunya de fer un Referèndum legal i pactat; vinculant. Si se sobrepassés el 51% dels vots, segons m’explica, i contingut en els Drets Fonamentals de les Nacions Unides
L’única força dels catalans es el vot democràtic.
Anoteu bé la desproporció de forces i penseu en possibles situacions :
Intervencions telefòniques, Registres particulars o d’empreses, incautació d’ordinadors, tablets i mòbils. Detencions il·legals etc.
Que cadascú faci el seu pla preventiu, i doneu preferència a la comunicació oral sobre les restants.
La Tensió serà llarga i dura, però al final guanyarà el que decideixi el 51 % de la població , sigui quina sigui.
Passeu-lo sis plau.

CC: Vols dir q no exageren?

RS: Pot passar, encara que sembli exagerat, però la persona que m’ho fet arribar és advocat.

CC: Doncs haurem de fer cas.

JN: No! Ja ho estan fent.

CC: No penso llençar res. No em dona la gana. Collons !

JN: No, cal llençar res. Si volen entren al teu ordinador sense permís. Als SO hi ha moltes portes d’accés.

CC: Ja

JN: Potser la gent que té més responsabilitats, més que ningú.

CC: Estem més vigilats del que ens pensem.

RS: Ja fa temps.

JN: De totes maneres l’ANC, va començar amb correus encriptats i amb noms falsos. Per això van agafar amb calces als serveis de l’Estat. Em sap greu dir-ho. Però el poble s’ha organitzat i el qui han fallar han estat els polítics amb les seves xorrades de partit.
Començat per convergència. I en Mas, em sap greu pels seus fans, per afany de protagonisme, amb les seves indecisions a l’hora de convocar; 1r el referèndum, obeir la legalitat de l’Estat per fer ho legal i convertir-ho en un procés participatiu. Al final en paguen igualment les conseqüències. I després convocar eleccions autonòmiques, convertir-les en plebiscitàries i perdre-les. Més inoperant no es pot ser.
No em vull enganyar a mi mateix, però el Tsunami indy, ja ha passat. Ara només ens queda la il·lusió.
Són tan responsables davant la població els que han pres o millor dit, robat, les mobilitzacions. Els polítics dels partits les han recuperat per interessos, s’han apuntat a la independència per mantenir quota de poder i lògicament l’Estat que fa la seva feina bruta per impedir la voluntat popular.  
En Puigdemont està fent lo impossible. Els seus predecessors la burgesia cagada i esporuguida que ara reneguen del Pujolisme i s’hi apunten. Però si volem ser realistes hem de fer lo impossible, heroicament, com en Puigdemont.

CC: Jo no ho veig com tu, crec que encara hi ha gent amb empenta. Sort en tenim d’en Puigdemont. Ell no s’aturarà fins aconseguir-ho.

JN: Aquesta persona l’advocat, RS, deu tenir conviccions democràtiques arrelades, però de informàtica, telemàtica i telecomunicacions, no en deu tenir gaires coneixements, sense ofendre, eh !

RS: Especialista en dret internacional, ep !

MT: Per sort hi ha molts Puigdemont al cap i a la fi tots els anteriors no varen canviar les costums franquistes dels tancs, dic tots als ajuntaments era aixi i ningú ho va canviar oi ? Ningú, ni Convergents, ni Esquerra ni Iniciativa Verds ( vaja uns …) ara i l’únic que ho va posar sobre la taula en Pasqual Maragall se’l van polir, menjar” i a en Carod-Rovira, ells, ho varen plantejar arrel de la votació de la revisió de les lleis autonòmiques fins llavors tothom, muts, tothom ! I aquí va estar clar que PSC /PSOE era el mateix, i sinó mala memòria per tot guisqui… que hi ha moltes amnèsies !

JN: Això de emportar-se documents dels registres és més mediàtic que res. Abans s’enduien les torres senceres. Després els discs durs. Per això existeix el Núvol per desar-hi documents i no obstant també te’ls poden hackejar. O sigui que foc a tot ! 😄 😛

JM: Escolta, JN tu com sempre encendre i després desaparèixer no?

JM: S’han de fer les coses ben fetes.

JN: Ben fetes? JM, mmm, m’ho pensaré.

JN: Polítics, policies, jutges, fiscals, advocats i procuradors….. a l’infern de dos en dos!

JM: Reconec que a en Mas sempre li ha faltat una mica de coratge, malgrat en té bastant (recordo que reivindicava el dret a decidir no a l’autodeterminació i no volia parlar obertament d’independència fins després de les manifestacions… i sobretot després de 9N i malgrat tot, no es va acabar de decidir a convocar eleccions fins just el Març del 2015, donant temps a CSQP i als unionistes a organitzar-se). Aquí qui ha de decidir amb la seva determinació ha de ser el poble a través del Parlament i ha de tenir les eines per obtenir reconeixement internacional i això passa per tenir una legalitat alternativa.

CC: 👌🏼 👏🏼👏🏼👏🏼👏

JN: Em sembla, i tinc la percepció que fem tard.
Com deia, el Tsunami ja ha passat i el moment del canvi és quan hi ha la onada de l’eufòria de la gent entusiasmada.

JN: El poble, en el parlament, JM, són els polítics que el representen. Bucle !

JM: Amb aquestes conviccions no arribaríem gaire lluny. Només recordo que tothom, absolutament tothom dubtava del 9N, tinc la sensació de que cada vegada agafa més embranzida i per això estan tant nerviosos, el que manen a l’estat; PP, Cs i PSOE.

CC: Molt d’acord amb tu JM.

CC: Els pessimistes no els volem !

JM: Però s’ha de ser realista també, sempre es millor actuar com si faltés una mica, no ens podem adormir pensant que està tot fet.

JN: Optimista?, pessimista? Realista per obtenir l’impossible, hem de passar dels polítics-poltrona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s