conxorxa de fatxendes

Pregunto al grup municipal de la CUP Mataró.

Heu presentat alguna moció per canviar les ordenances de civisme ?

Heu fet alguna acció, segons la reforma de les ordenances de civisme al Parlament de Catalunya de l’any passat ?

A la policia municipal se’ls s’hauria de reeducar, de revisar el què fan els agents de carrer, el cap de policia i la regidoria de seguretat ciutadana. Sembla ser que els agents actuen sense coneixement, m’explicaré, que no saben les ordenances, i que després el cap de policia canvia el que els agents notifiquen directament als ciutadans. La regidora o regidor del ram, canvia els supòsits quan no té arguments recorrent a desobediència a l’autoritat i es queden tant amples.

Ho dic per què fa 4 anys ja me la van voler colar amb una sanció administrativa i vaig haver de moure tots els fils per neutralitzar-ho. Un cas de vulneració de drets davant l’autoritat, o mes ben dit, abús d’autoritat en conxorxa de l’agent de carrer, el cap de la policia municipal i la regidora en aquell moment, la Calpe.

Ara torna a passar amb la M. !

Heu fet alguna cosa?

Antecedents:

A la M., un agent municipal li va imposar una sanció perquè circulava en un carrer estret, per la calçada, amb el cotxet, amb una criatura i amb un altre fill per la vorera estreta de 60 cms. on no hi podien passar tots tres. Resulta ser que els cotxets tenen preferència sobre els vehicles.

L’agent en qüestió va escridassar la M., la mare, i es va dirigir al nen de 4 anys cridant-li i malparlant de la seva mare. Ella la M., va instar-lo a parar la seva actitud agressiva, abaixar el to amb el nen. La gent que en aquell moment passava pel carrer, que ho va presenciar va escridassar l’agent veien la seva actitud. Aquest es va posar neguitós i va multar-la per circular per la calçada.

Després, a les oficines, el cap de la policia municipal, la direcció de la policia junt amb la regidoria va donar el vistiplau i varen canviar la versió primera de circular per la calçada de l’agent de carrer, per la de desobediència a l’autoritat.

Conxorxa de fatxendes, desautoritzats !

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s