reflexions sobre societat intoxicada

Hi ha medicaments que els efectes secundaris, no desitjats, el remei, són pitjor que la malaltia,. El tòpic es fa evident.

Has de prendre decisions, com que no ets expert en la matèria, no ets metge, has de confiar en el professional i dins del teu desconeixement, però fent cas a la teva intuïció i de la teva cultura adquirida de coneixements generals de biologia, del teu esser, de com funciona el teu cos, qüestiones respostes del professional, internament qusi enutjan-te i contenir-te per no barallar-te perquè el professional no és prou empàtic i va per feina.

Quan tres especialistes, per exemple, cardiòleg i altres dos els hi demanes que es posessin d’acord, uròleg amb nefròleg i aquests amb el cardiòleg, i no ho fan perquè cadascú fa la seva prescripció, és llavors quan et salten la alarmes i et poses en mode exigent.
Demanes opinió a algú que té una visió més holística, que en principi hauria de ser el capçalera. però aquest sovint no et contesta en el canal -la meva salut o si ho fa es poc esplicit, va per feina.

Has de prendre decisions, informar-te bé, contrastar i veure els riscos. Estàs sol.

entrevista al Dr. Joan Laporte : Societat intoxicada

Deixa un comentari